Vrienden van Fair-NU

Samen kun je dingen bereiken..... samen groeien, samen delen, samen

staan we voor hetzelfde doel....samen bereiken we meer. 


Waterfilters voor oeganda

In navolging van het project voor Oeganda ontwikkeld en uitgevoerd door de studenten van het Jan Arentsz College en UP4S, steunen wij Oeganda met de aanschaf van waterfilters.

 

80% van de mensen in Oeganda woont in landbouwgebieden waar faciliteiten, transport en de verkrijgbaarheid van schoon water schaars zijn. Kinderen in de leeftijd van 4 tot 5 jaar halen hun water uit vervuilde waterputten. Hierdoor ontstaan veel ziekten die je kunt voorkomen door het gebruik van waterfilters.

 

Met een donatie steunt je het project WavesforWater. Een deel van de donatie wordt gebruikt om waterfilters voor Oeganda aan te schaffen.

de winkel-activiteiten

FAIR-NU brengt eerlijke handel, duurzaamheid, maatschappelijk lokaal verantwoord shoppen dicht bij de mensen en dat blijven wij graag doen. Daarom vragen wij om uw hulp, zodat wij blijvend onze doelen kunnen uitdragen en bereiken. 

 

Voor FAIR-NU is vernieuwing van de winkel en doorlopende communicatie met onze klanten hard nodig. Zonder structurele bijdragen kunnen wij dit niet en komt het voortbestaan van FAIR-NU in gevaar.

Als wereldwinkel willen we door betere promotie meer winst maken om hiermee vervolgens extra aan internationale projecten bij te dragen, zoals het project in Oeganda.

 Als vriend van FAIR-NU bieden wij verschillende mogelijkheden om ons en 

het project in Oeganda te steunen. Dit kan door aankopen in de winkel, maar ook d.m.v. een gift. 

Steun FAIR-NU met een gift

Wil je ons eenmalig met een groot bedrag op weg helpen? Stuur ons een mail en we nemen contact met je op.


FAIR-NU valt onder de ANBI-regeling. Dit betekent dat wij geen belasting hoeven te betalen over gelden die wij via (notariële of periodieke) schenking krijgen of uit nalatenschappen. De voorwaarden voor het aftrekken van giften staan op de site van de belastingdienst. Het geld dat wordt geschonken, komt volledig ten goede van onze doelstellingen.

Een gift als vriend van FAIR-NU betreft een jaarbedrag. Volgend jaar zullen wij je opnieuw vragen om ons te steunen.