FAIR-NU zoekt jou!

Zoek je een nieuwe uitdaging? Vind je het leuk om bij een winkel te werken die zich inzet voor eerlijke handel, duurzaamheid en lokale betrokkenheid? Wil je actief zijn bij de inkoop? Ben je vaardig in communicatie of administratie? Dan is vrijwilligerswerk bij FAIR-NU wat voor jou!

 


wINKEL MEDEWERKER (REGELMATIG)

Kom werken bij FAIR-NU! De leukste cadeau- en foodwinkel van Langedijk. Als winkel-medewerker bij FAIR-NU wordt je in overleg regelmatig een dagdeel ingezet om onze klanten in de winkel met hun aankopen te helpen.

 

Je geeft indien gewenst informatie en bent klantvriendelijk. Je zorgt dat de winkel er netjes uit ziet en doet kleine diverse extra taken die ons helpen om de winkel draaiende te houden.

WINKEL MEDEWERKER (INVALKRACHT)

Kom werken bij FAIR-NU! De leukste cadeau- en foodwinkel van Langedijk. Als winke-lmedewerker bij FAIR-NU wordt je op invalbasis een dagdeel ingezet om onze klanten in ingezet om onze klanten in de winkel met hun aankopen te helpen.

 

Je geeft indien gewenst informatie en bent klantvriendelijk. Je zorgt dat de winkel er netjes uit ziet en doet kleine diverse extra taken die ons helpen om de winkel draaiende te houden.

iNKOOP  MEDEWERKER (REGELMATIG)

FAIR-NU is op zoek naar een vrijwilliger die geïnteresseerd is in de laatste trends op het gebied van duurzaamheid, eerlijke handel en sociale betrokkenheid. Samen met het inkoopteam bepaal je het assortiment voor de winkel, bezoek je leveranciers en bepaal je de aanbiedingen.

 

Dit doe je in nauwe samenwerking met het etalageteam en de winkelmedewerkers. 

Het is een leuke creatieve functie waar je je echt in kunt ontwikkelen.

COMMUNICATIE MEDEWERKER (REGELMATIG)

Ben jij handig met Facebook, Mailchimp, websites en beschik je over communicatie vaardigheden, dan zoeken wij jou! 

 

FAIR-NU wil op eigentijdse wijze promotie maken. Kom met nieuwe ideeën, regel het en laat weten wat de resultaten zijn. En ....vergeet de interne communicatie aan onze medewerkers niet.

 

Beschik je over je eigen computer/laptop en matcht dit helemaal met wat jij wilt, dan maken wij graag kennis met jou!Winkelcoördinator verkoop

Als winkelcoördinator verkoop zorg je dat alle activiteiten in de winkel coördineert en zorgt voor samenwerking. Je beslist over aanbiedingen en zorgt dat diverse taken tijdig worden uitgevoerd. Je hebt inzicht in wensen van klanten en hoe de winkelactiviteiten hierop kunnen aansluiten. Je werkt goed samen met de andere vrijwilligers in de winkel of die op de achtergrond diverse taken uitvoeren. Je beschikt over overview, signaleert verbeteringen en weet deze samen met je collega vrijwilligers uit te voeren.


Onze leuke cadeau- en foodwinkel vind je aan de Dorpsstraat 589 in Noord-Scharwoude.

 

Stap bij ons binnen en kom kijken!

Wil je meer informatie of je aanmelden als vrijwilliger. Neem dan contact op.

Bel (0226) 313 364.