Fairtrade week

Van 28 oktober tot en met 5 november vragen we alle Langedijker huishoudens en die in onze buurtgemeenten tenminste één fairtrade product te kopen. Waarom? Het is Fairtrade Week! FAIR-NU daagt je uit om ook mee te doen!

 

In Langedijk verkopen twee winkels veel eerlijke producten, dit is Fair-NU cadeauwinkel aan de Dorpsstraat 589 in Noord-Scharwoude en Sari Fair Fashion aan de Dorpsstraat 547. Beide in het winkelhart van Langedijk.

 

Hoe kun je nu op een eenvoudige manier bijdragen aan een duurzame wereld? Daarvoor zijn echt geen ingewikkelde risicovolle investeringen nodig. Met de aankoop van een leuk cadeau of kledingstuk bij deze winkels draag je hier direct aan bij. Je weet namelijk zeker dat de producent een eerlijke prijs voor zijn product krijgt. En dat kun je vaker doen, bijvoorbeeld met zo’n lekkere Tony Chocolonely reep, thee, wijn of cadeau bij Fair-Nu, of een mooie trui of shirt bij Sari.

 

Zo eenvoudig kan het zijn. Door direct te investeren in een eerlijk product, draag je bij aan een schone, eerlijke en betere wereld voor jouw kinderen!

 

Wil je helemaal op de hoogte blijven van de laatste leuke trendy en eerlijke aanbiedingen. Like dan de Facebookpagina van Fair-NU Wereldwinkel of SariFairFashion Langedijk.