27. juni 2019
In de zomermaanden juli en augustus zijn de openingstijden van onze winkel: 10:00 - 14:00 Dinsdag t/m Zaterdag

23. april 2019
Hoe schoon is jouw straat, het grasveldje bij jou om de hoek of de berm langs het fietspad op weg naar school? Ligt er veel zwerfafval en heb je genoeg van die rommel? Doe dan op 30 mei mee met één van de ‘Clean-Up Day Walks’! Langedijk4GlobalGoals organiseert samen met FAIR-NU en El Kombi Sup deze ‘afvalwandelingen’, waarbij tijdens drie wandelingen kriskras door de gemeente zwerfafval wordt opgeruimd.

06. november 2018
Biologische bakmixen van molen de Gouden Engel nu bij ons verkrijgbaar! Bijvoorbeeld: speculaasmix, walnotencake, pepernoten, bananenbrood, speltmeel, meergranenmeel etc.

06. mei 2018
FAIR-NU vernieuwt haar cadeau assortiment. Naast onze bekende fairtrade (eerlijke) producten breiden we uit met producten van ondernemers en producenten uit de regio.

16. januari 2018
Zoek je een nieuwe uitdaging? Vind je het leuk om bij een winkel te werken die zich inzet voor eerlijke handel, duurzaamheid en lokale betrokkenheid? Wil je actief zijn bij de inkoop? Ben je vaardig in communicatie of administratie? Dan is vrijwilligerswerk bij FAIR-NU wat voor jou!

07. december 2017
Op 21 december a.s. zijn alle winkels in hartje Langedijk s'avonds geopend. Ook FAIR-NU!

24. oktober 2017
Van 28 oktober tot en met 5 november vragen we alle Langedijker huishoudens en die in onze buurtgemeenten tenminste één fairtrade product te kopen. Waarom? Het is Fairtrade Week! FAIR-NU daagt je uit om ook mee te doen!